De voordelen

De MisterGreen thuisbaterij is  de perfecte aanvulling op uw zonnepanelen. De thuisbatterij is de perfecte aanvulling op uw zonnepanelen op het dak. Zonder een thuisbatterij benut u meestal maar 30 tot 50 procent van de zonne-energie die u opwekt, terwijl de rest terug het net in gaat. Hoewel teruglevering dit overschot kan compenseren, vinden wij dat een gemiste kans. Waarom zouden we zo weinig van onze eigen zonne-energie gebruiken? Dit komt vooral doordat zonnepanelen overdag de meeste energie opwekken, terwijl we dan vaak niet thuis zijn om die energie te benutten, bijvoorbeeld voor het draaien van de wasmachine of de vaatwasser. Dit is een verspilling! Maar met een thuisbatterij behoort dit probleem tot het verleden.

‘s Avond toch uw eigen opgewekte zonne-energie gebruiken

Waarom zou u genoegen nemen met minder? Met onze thuisbatterij kunt u het maximale halen uit uw zonne-energie en besparen op uw energiekosten.

We bieden een betrouwbaar en hoogwaardig product dat is ontworpen voor uw tevredenheid. Onze MisterGreen Thuisbatterij is de ideale keuze, met een opslagcapaciteit van 10,5 kWh, een garantie van 15 jaar en gegarandeerd 6.000 laadcycli. Het is geschikt voor gebruik met minimaal 15 zonnepanelen.

Kies voor een efficiënter gebruik van zonne-energie en maak vandaag nog de keuze voor onze thuisbatterij! Zonnepanelen zijn al een geweldige manier om geld te besparen op uw energierekening door gebruik te maken van schone, groene stroom van de zon. Maar wat als we u vertellen dat het nog efficiënter kan? Vaak zijn we ’s avonds afhankelijk van het elektriciteitsnet voor taken zoals het laten draaien van de vaatwasser of wasmachine, omdat de zon dan niet schijnt en de zonnepanelen geen elektriciteit produceren. Maar met de MisterGreen Thuisbatterij kunt u ’s avonds toch duurzame zonne-energie gebruiken, zelfs als het buiten donker is.

Thuisbatterij maakt je zelfvoorzienend

Droomt u ook van een toekomst waarin we zelfvoorzienend zijn en niet meer afhankelijk van het dure elektriciteitsnet? Een toekomst waarin we onze eigen energie opwekken en gebruiken wanneer we dat willen?

Met een thuisbatterij kunnen we deze droom steeds dichterbij brengen. Het is het ontbrekende stukje in het bereiken van een volledig onafhankelijk energiesysteem in huis, vooral nu ons leven steeds meer digitaal wordt.

Tijdens de piekuren kunt u uw zonne-energie gebruiken om uw apparaten, zoals de vaatwasser en wasmachine, van stroom te voorzien. En dat is niet alles – de thuisbatterij kan ook stroom leveren voor het opladen van elektrische voertuigen. Het creëert een zelfvoorzienend en inclusief systeem dat past bij de toekomst die we voor ogen hebben.

Lagere energiekosten

Maar het gebruik van een thuisbatterij heeft niet alleen voordelen voor het milieu en uw onafhankelijkheid. Het kan ook uw energiekosten aanzienlijk verlagen. Het beleid van saldering, waarbij u overtollige energie teruglevert aan het net, wordt al heroverwogen. Dit betekent dat het steeds belangrijker wordt om nu al na te denken over duurzame alternatieven, zoals de thuisbatterij. U kunt niet alleen uw eigen energie opwekken, maar ook optimaal gebruik maken van wat u produceert en zo besparen op uw energiekosten.

Goedkope netstroom opslaan op thuisbatterij is ook mogelijk

Heeft u een dynamisch energiecontract en wilt u profiteren van goedkope netstroom? Met de thuisbatterij kunt u deze goedkope stroom opslaan en gebruiken wanneer de elektriciteitsprijzen stijgen. Soms is er een overschot aan hernieuwbare energie, wat leidt tot negatieve elektriciteitsprijzen. Als consument kunt u hiervan profiteren door een vergoeding te krijgen voor het verbruik van elektriciteit tijdens deze periodes. Door deze goedkope stroom op te slaan op de thuisbatterij en weer aan het net te verkopen wanneer de vraag en prijs stijgen, kunt u niet alleen financieel voordeel behalen, maar ook de terugverdientijd van de thuisbatterij verkorten.
Alles binnen een dag geïnstalleerd

Bij MisterGreen-Energie stellen we kwaliteit en veiligheid voorop. Onze thuisbatterij is ontwikkeld in Nederland en wordt geleverd met 15 jaar productgarantie of minimaal 6.000 laadcycli. We hebben strenge veiligheidstests doorstaan ​​om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op langdurige prestaties. En de installatie van de thuisbatterij is snel en eenvoudig.